Podsjetnik na registraciju

Jedan ste od onih koje drugi moraju podsjećati na registraciju vozila? Ne brinite, popunite obrazac i mi ćemo Vas podsjetiti putem maila ili poruke.

Vijugava cesta u ljetnom krajoliku

#zaboravio sam

Svima nam se dogodilo da ponekad nešto zaboravimo, ipak smo ljudi. Užurbaniji i stresniji način života postaje toliko dinamičan da često nešto zaboravimo. Zato, ispuni upitnik i 10 dana prije isteka police osig- uranja na mail ili mobitel dobit ćete podsjetnik na registraciju Vašeg vozila.

Obavezno osiguranje vozila zakonska je obveza svakog vlasnika motor- nog vozila u Republici Hrvatskoj. Kazne za vožnju neregistriranog vozila su velike, stoga takvu vožnju ne preporučujemo nikome. Ako skrivite prometnu nesreću neregistriranim vozilom, osima kazne, platiti će te i sve troškove koju su u prometnoj nesreći nastali.

#zaboraviosam nije opravdanje da ne produžite osiguranje i registrirate vozilo na vrijeme. Stoga, podsjetnik na registraciju može biti idealan za Vas. Ispunite obrazac i prepustite brigu o registraciji Vašeg vozila nama.

Filip Đudajek - agent za osiguranje u FiT2001 agenciji za osiguranje
Poslovni čovjek sa svojim bijelim terencem

Prepusti praćenje propisa i Zakona nama!

Želim primati obavijesti na:

  Na vrh
  Kontaktirajte nas putem Messengera
  Filip Đudajek - agent za osiguranje u FiT2001 agenciji koja nudi i osiguranje dronova
  Filip ĐudajekAgent za osiguranje

  Pozdrav!
  Kako Vam mogu pomoći?

  Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.

  QR kod za Viber

  Pošalji nam sliku svoje police osiguranja i stiže najpovoljnija ponuda osiguranja.

  +385 99 6947478

  Koristimo kolačiće

  Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

  Više o kolačićima.