Auto osiguranje #1 u Zagrebu s više od 20 godina iskustva

FiT2001 nudi auto osiguranje #1 u Zagrebu te garantira sigurnost i nudi brzo, jednostavno i pristupačno osiguranje Vašeg automobila u koje se možete pouzdati.

Auto osiguranje #1 u Zagrebu
Grad Zagreb po lijepom, sunčanom, ljetnom danu

Auto osiguranje u Zagrebu

Auto osiguranje, odnosno obvezno osiguranje od odgovornosti za upravljanje motornim vozilima, moraju imati sva motorna vozila, pa tako i sva motorna vozila u Zagrebu. U gradu Zagrebu prema zadnjim statističkim podatcima ima registriranih oko 400.000 motornih vozila, što uključuje automobile, motocikle, kamione, autobuse, skutere, mopede i traktore. Sve veća prometna gužva i sve veći dio dana provodite u svojem automobilu, stoga bi bilo pametno dodatno se i osigurati.

Cijena i rizik osiguranja u Zagrebu?

Cijena osiguranja u Zagrebu nešto je veća od ostalih gradova. Osiguranje automobila sa ZG tablicama, skuplje je nego osiguranje istog automobila s nekom drugom registarskom oznakom. Razlog tomu je velikih broj prometnih nesreća, što i ne treba čuditi budući da je grad Zagreb glavni grad Republike Hrvatske u kojem živi preko 800.000 ljudi koji posjeduju oko 400.ooo automobila i ostalih motornih vozila, stoga, prema pravilu statistike i vjerojatnosti, nije moguće izbjeći i određen broj prometnih nesreća. Osiguravajuća društva na temelju broja prometnih nesreća, određuju i cijenu za svako registarsko područje zasebno. U Republici Hrvatskoj postoji 12 registarskih oznaka. Iako je osiguranje u gradu Zagrebu nešto skuplje, obratite nam se s povjerenjem za pravednu cijenu osiguranju vašeg automobila.

Koja osiguranja nudimo?

Mi smo agencija za osiguranje koja trenutno zastupa dva osiguranja. Najdugoročniji odnos imamo s Adriatic osiguranjem Zagreb, s kojim surađujemo već više od dvadeset godina te ne mislimo stati. Adriatic osiguranje, hrvatsko je osiguravajuće društvo te na taj način nastojimo podupirati rad domaćih poduzeća. Iako kao agencija moramo svoje usluge prilagođavati tržištu te često to i činimo, zadnjih nekoliko godina zastupamo i Sava osiguranje. Sava osiguranje Zagreb i mi imamo odličan odnos koji nas potiče da budemo bolji, te iako je Sava osiguranje slovensko osiguranje, zastupamo ga zato da bi svojim klijentima mogli ponuditi čitavu lepezu usluga te kako bi se svakom klijentu mogli u potpunosti prilagoditi.  Ali i naravno kako bi naši klijenti imali opciju izbora u pogledu uvjet osiguranja te izbora samog osiguravajućeg društva.

Gdje se nalazimo?

Naš ured nalazi se u Zagrebu u Božidarevićevoj ulici. Nalazimo se preko puta stanice za tehnički pregled Maksimir na kućnom broju 13. Iako smo najbliži onima koji su s našeg kvarta, Maksimira, ono što svojim klijentima omogućujemo je i dostava polica putem pošte ili osobno. Mi smo osiguranje u vašoj blizini, budući da posao možemo sklopiti i putem telefona ili email. Naši klijenti dobro znaju kada su gužve na stanici za tehnički pregled, budući da smo mi stalno tamo, tako da svoje klijente upozoravamo da će izgubiti dosta vremena kad su velike gužve.

Mogu li se osigurati online?

Nudimo i online usluge osiguranja automobila kao i online osiguranje motora, teretnih vozila i kasko osiguranje. Online osiguranje u Zagrebu moguće je i u vašoj blizini. Putem emaila u digitalnom obliku šaljemo police osiguranja nakon što se zaprimi potvrda o uplati. O uvjetima osiguranja moguće je dogovor putem telefona, emaila ili jednog od chat servisa, poput Whatappa, Vibera i slično. Ako ste jedan od onih koji voli imati svoju policu u fizičkom obliku, tada je osim na email adresu, možemo dostaviti i na vašu adresu ili je Vi možete pokupiti u našem uredu.

Pomoć i savjetovanje

Osim osiguranja našim klijentima nudimo i usluge savjetovanja i pomoći u stresnim situacijama. Što znači da smo im dostupni u bilo kojem trenutku  od 0 do 24 sata, putem poruka ili poziva. Uz nas naši partneri imaju dugoročnog saveznika koji će im najbolje znati pomoći u nepredvidiv situacijama. Imali ste prometnu nesreću i ne znate što učiniti, nazovite nas. Kupujete automobil i sad ne znate što trebate napraviti, obratite nam se. Odjavljujete vozilo? Prodajete vozilo? Pitanja oko tehničkog pregleda i registracije? Za naše klijente u Zagrebu, ali i izvan Zagreba stojimo na raspolaganju te ćemo spremno odgovoriti na sva pitanja i nedoumice.

Osiguraj svoj auto online
Zatraži najbolju ponudu osiguranja automobila

Brinemo da dobiješ najbolju ponudu police auto osiguranja u Zagrebu!
Ispuni kratki upitnik i kroz par minuta na mail ili mobitel stići će ti najbolja, personalizirana, neobvezujuća i besplatna ponuda police osiguranja za tvoj automobil.

Filip Đudajek - agent za osiguranje u FiT2001 agenciji koja nudi i osiguranje dronova

Podsjetnik na registraciju
#zaboraviosam

Ne znate ni svoju registraciju, a kamoli kada Vam istjeće?
Nemojte brinuti!
Ispunite obrazac i mi ćemo Vas podsjetiti putem emaila ili poruke kada je potrebno obnoviti Vašu policu osiguranja.

Na vrh
Kontaktirajte nas putem Messengera
Filip Đudajek - agent za osiguranje u FiT2001 agenciji koja nudi i osiguranje dronova
Filip ĐudajekAgent za osiguranje

Pozdrav!
Kako Vam mogu pomoći?

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.

QR kod za Viber

Pošalji nam sliku svoje police osiguranja i stiže najpovoljnija ponuda osiguranja.

+385 99 6947478

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima.