Tvoj online agent za osiguranje

U samo nekoliko klikova kroz slanje upita za osiguranje ili razgovor s agentom brzo pronađite najprikladniju i najjeftiniju policu koja u potpunosti odgovara Vama i vašoj imovini, bilo ono motorno vozilo ili nekretnina.

Misija

Mi vjerujemo da svakodnevno mijenjamo svijet, svijet osiguranja. Osiguranje nije skupo, nije nepotrebno i nije komplicirano. To je ono u što vjerujemo i što možemo i dokazati.

Nažalost, trenutno stanje svijeta osiguranja je zamršeno i vremenski zahtjevno. Frustrirani smo stalnim pozivima agenata, raznoraznim najjeftinijim policama, velikim izborom osiguranja i zbunjujućim uvjetima osiguranja.

Zadovoljstvo i sigurnost

Tko je rekao da je osiguranje zamorno i naporno?

Osiguranje je proces koji vas treba dodatno ispunjavati osjećajem osobnog postignuća. Osigurati sve ono što ste stekli svojim napornim radom trebalo bi biti dodatna nagrada za vašu sreću i životno zadovoljstvo.

Uspoređujući cijene različitih osiguravajućih društva dolazimo do najbolje ponude koju do detalja prenosimo potencijalnim klijentima te ukoliko klijent pristane na uvjete, zaključujemo posao. Ako je potrebno nešto još dodati ili oduzeti s police osiguranja, tada to učinimo i ponovno kontaktiramo klijenta.

Mistifikacija osiguranja

Nezadovoljstvo sve većom mistifikacijom uvjeta osiguranja osiguravajućih društava je problem zbog kojeg se budimo
i pokrećemo svakog jutra.

Naš mali tim nastoji sve one koji to žele uputiti u značenje uvjeta osiguranja s ciljem povećanja sveopćeg razumijevanja što je zapravo kojoj osobi u polici osiguranja potrebno, kako bi se u konačnici smanjilo nezadovoljstvo osiguranjem.

Kasko osiguranje

Optimizacija i cijena

Svaka je osoba jedinstvena!

Osnovna zadaća našeg poslovanja je pronalazak police, odnosno uvjeta osiguranja koji najbolje odgovaraju svakom pojedincu. Nastojimo ugoditi svim svojim klijentima po pitanju cijene, ali nam je ipak važniji odnos cijene osiguranja i uvjeta osiguranja.

Kažu da je teško mijenjati svijet, iako smo mi samo mali tim ljudi, to nastojimo činiti svakodnevno boreći se protiv nepotrebno visokih cijena osiguranja.

Mladen Đudajek

Osnivač i najiskusniji član tima FiT2001, koji svojom pristupačnošću i stručnošću lako savladava svaki problem.

Po zvanju magistar prava ali već preko 30 godina u svijetu osiguranja. Dugogodišnje iskustvo ali i poznavanje pravih i zakonskih regulativa omogućuje mu da svakom klijentu prilagodi ponudu osiguranju, ali ga i pravno savjetuje u vezi prava i obveza koji proizlaze iz polica osiguranja.

Filip Đudajek

Najmlađi član tima FiT2001 koji se ističe energijom i simpatičnošću.

Magistar ekonomije koji je očevim stopama krenuo u svijet osiguranja. Kao najmlađi u timu budno prati trendove u osiguranju i nastoji ih ugraditi u ponudu osiguranja FiT2001. Također, F u akronimu obrta (FiT2001) odnosi se na Filipa, Filip i Tin su braća blizanci osnivača, oca i osnivača, Mladena.

Filip Đudajek - agent za osiguranje u FiT2001 agenciji za osiguranje

Podsjetnik na registraciju
#zaboraviosam

Jedan ste od onih koje drugi moraju podsjećati na registraciju vozila? Ne brinite, popunite obrazac i mi ćemo Vas podsjetiti putem maila ili poruke.

Na vrh
Kontaktirajte nas putem Messengera
Filip Đudajek - agent za osiguranje u FiT2001 agenciji koja nudi i osiguranje dronova
Filip ĐudajekAgent za osiguranje

Pozdrav!
Kako Vam mogu pomoći?

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.

QR kod za Viber

Pošalji nam sliku svoje police osiguranja i stiže najpovoljnija ponuda osiguranja.

+385 99 6947478

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima.