Najbrže do najpovoljnije ponude osiguranja

Kroz par klikova do besplatne usporedbe cijena osiguranja i do neobvezujuće ponude police osiguranja.
Osigurajte se uz razumljive uvjete osiguranja.

Ispuni upitnik i brzo i lako dođi do ponude police osiguranja. Ponuda osiguranja je u potpunosti besplatna i predstavlja informativni izračun osiguranja, koji Vas ni na koji način ne obvezuje.

Nakon što ispunite upitnik ili pošaljete sliku Vaše police osiguranja ili prometne dozvole na naš mail ili WhatsApp, krećemo u izračun police osiguranja. Kalkulatora cijena osiguranja istražit će za Vas koja je, ne samo najpovoljnija opcija već koja opcija ima najveći omjer pokrića osiguranja i cijene premije osiguranja. Kalkulator osiguranja nam omogućuje prilagodbu cijene polica osiguranja svakom pojedincu. Nakon toga, u najbržem mogućem roku na Vaš mail ili mobitel, stići će Vam najpovoljnija ponuda police osiguranja.

Besplatna ponuda osiguranja služi za usporedbu cijena police osiguranja. FiT2001 obrt za zastupanje u osiguranju, koji je ovlašteni zastupnik u osiguranju, odgovara za sve ponude koje iz ovog upitnika proizlaze.

Filip Đudajek - agent za osiguranje u FiT2001 agenciji za osiguranje
Na vrh
Kontaktirajte nas putem Messengera
Filip Đudajek - agent za osiguranje u FiT2001 agenciji koja nudi i osiguranje dronova
Filip ĐudajekAgent za osiguranje

Pozdrav!
Kako Vam mogu pomoći?

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.

QR kod za Viber

Pošalji nam sliku svoje police osiguranja i stiže najpovoljnija ponuda osiguranja.

+385 99 6947478

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima.