Osiguranje brodova - more i nebo pred zalaskom sunca

Pravni podaci

FiT 2001 Obrt za zastupanje u osiguranju
OIB 28666165212
MBS 28666165212
Telefon 098274013
201fit@gmail.com
TVRTKA UPISANA U TRGOVAČKI REGISTAR

Trgovački sud u Zagrebu

HANFA DOZVOLA

Za obavljanje djelatnosti zastupanja u osiguranju klasa: UP/I-453-02/13-37/11, ur. Broj: 326-663-13-3 od 08.03.2013.

DIREKTOR Mladen Đudajek

FIT2001 obrt za zastupanje u osiguranju obavlja djelatnost distribucije osiguranja. Distribucija osiguranja je usluga koja se sastoji od usluge distribucije polica osiguranja raznih oblika imovine. U tu svrhu posjeduje Internet stranicu www.fit2001.hr putem koje pruža usluge online usporedbe ponuda proizvoda vodećih osiguravajućih društava na hrvatskom tržištu te omogućava korisnicima odabir i online kupnje police osiguranja prema njihovim željama i potrebama.

www.fit2001.hr internet stranicu koristite za Vašu privatnu upotrebu bez ikakve naknade za korištenje, a prema navedenim uvjetima i pravilima korištenja

Opći podaci

Korištenjem www.2001fit.hr internet stranice smatra se da je korisnik u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio navedene uvjete korištenja i izjavu o privatnosti osobnih podataka. FIT2001 obrt za zastupanje u osiguranju nema pravo naplatiti naknadu ili proviziju od korisnika.

Korištenjem internetske stranice www.fit2001.hr korisnici daju suglasnost da im FIT2001 obrt za zastupanje u osiguranju povremeno šalje informacije o uslugama. Ako ne žele primati daljnje informacije korisnici nas mogu o tome obavijestiti na adresu 2001fit@gmail.com.

Uvjeti plaćanja

Usluga osiguranja na ovoj Internet stranici može se platiti putem internet bankarstva i to putem zaprimljene ponude osiguranja i pripadajućeg računa.

Uslugu osiguranja je također moguće platiti i u samoj poslovnici FIT2001 obrta u zastupanju u osiguranju i to u gotovini ili putem kartice, odjednom ili na rate. Također je moguće odabrati i plaćanje izvršiti i putem opće uplatnice, nakon čega korisnik na e-mail prima podatke za uplatu.

Nakon što korisnik na e-mail povratno dostavi potvrdu o izvršenom plaćanju, polica osiguranja dostavlja se korisniku e-mailom, a original šalje poštom na adresu. Pojedine usluge ugovaraju se prema klauzulama koje je definiralo osiguravajuće društvo (osiguratelj), a koji se koji se korisniku uručuju i čine sastavni dio pojedine police osiguranja, odnosno ugovora o osiguranju.

  • Diners
  • VISA
  • mastercard
  • maestro

Mogućnosti plaćanja

Uslugu osiguranja kod FiT2001 obrta za zastupanje u osiguranju moguće je izvršiti online, putem Internet bankarstva. Putem email dobiti će upute za plaćanje te kada djelatnik na email povratno dobije potvrdu o plaćanju, na email dobiti će policu , a original policu šaljemo na adresu.

Također, uslugu osiguranja moguće je platiti karticom na rate ili odjednom ali i gotovinom u poslovnici FIT2001 obrta za osiguranje. Ovim putem policu osiguranja dobivate na licu mjesta, a naš ured nalazi se u Božidarevićevoj ulici 13 u prizemlju.

Policu osiguranja moguće je platiti i općom uplatnicom. Na email će te dobiti upute za plaćanje te nakon što nam na email stigle potvrda o plaćanju poslati ćemo vam na email policu osiguranja. Original policu šaljemo na adresu ili je možete pokupiti u našem uredu.

Pritužbe

Sve možebitne pritužbe obrt za osiguranje FiT2001 sa svojim klijentima i svim ostalim interesnim skupinama nastojat će riješiti mirnim putem.

Osiguranik, ugovaratelj osiguranja i korisnik može podnijeti pritužbu na pružanje usluga odnosno izvršenja obveza obrta za zastupanje u osiguranju, odnosno osobe koje za obrt za zastupanje u osiguranju obavlja poslove posredovanja, odluke društva za obrt u osiguranju u vezi s ugovorom ili izvršenjem ugovora, postupanja obrta za zastupanje u osiguranju u vezi s rješavanjem zahtjeva iz ugovora o osiguranju, i to u roku od 15 (petnaest) dana od dana kada je primio odluku na koju podnosi pritužbu, odnosno od dana kada je saznao za razlog pritužbe.

Obrada osobnih podataka

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju Ova Izjava odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na internet stranici www.fit2001.hr te na način njihova prikupljanja i korištenja.

FiT2001 obrt za zastupanje u osiguranju kao pružatelj usluga internet stranice www.fit2001.hr obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka korisnika prikupljajući samo one podatke o korisnicima nužne za ispunjenje preuzetih obaveza. Također, obvezuje se informirati korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, dati im mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, posebno žele li biti uklonjeni s liste korištene u marketinške svrhe.